Direktlänk till inlägg 29 januari 2015
Du behöver:
* 5 dl fiberrik havregryn
* 5 dl kokosflingor
* 2 dl solrosfrön
* 2 dl pumpafrön
* 2 tsk kardemumma
* 2 tsk kanel
* 1/2 tsk salt
* 1 msk vatten
* 2 dl honung
* 1/2 dl gojjibär
Sätt ugnen på 175 grader.
Blanda de torra ingredienserna.
Sedan i med vatten och honung. Rör om tills de börjar att klumpa i hop sig. Häll ut ett tunt lager på 2 bakplåtar med bakplåtspapper under. In i mitten av ugnen i 5-7 min, öppna och rör om och in i ytterligare 5-7 min.
Låt svalna och lägg i gojjibären❇
I denna blogg kan ni läsa om mig och mitt liv. En stor del av mitt liv består av mat i all dess former vilket jag kommer dela med mig av. Älskar matlagning! Kul att testa nya smakupplevelser hemma eller på restaurang. Nybliven sambo i en central läg...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
||||||
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
|||
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
|||
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
|||
26 |
27 |
28 |
29 | 30 |
31 |
||||
|